Otwórz aplikację "Sprzątacz".
Następnie "Ustawienia" i wyłącz "Odbieraj propozycje".
Otwórz aplikację "Ustawienia".
Następnie
"Hasła i bezpieczeństwo", "Prywatność", "Usługi reklam"
i wyłącz "Spersonalizowane reklamy".
Otwórz aplikację "Ustawienia".
Następnie
"Hasła i bezpieczeństwo", "Autoryzacja i unieważnienia",
wyłącz "msa"
"Unieważnij".
Otwórz aplikację "Ustawienia".
Następnie
"Prywatność", "Reklamy".
Kliknij w "Usuń identyfikator wyświetlania reklam".
Wybierz profil "Osobiste" i "Usuń identyfikator wyświetlania reklam".
Otwórz aplikację "Ustawienia".
Następnie
"Prywatność", "Użycie i diagnostyka".
Wybierz profil "Osobiste" i wyłącz "Użycie i diagnostyka".